22 december 2018

Lustrum: Kerstweekend

Datum en tijd
22 december t/m 24 december


Omschrijving

Jaja, hij is er weer! Het kerstweekend:) Dit weekend staat in het teken van gezelligheid en is het perfecte moment om tijdens de feestdagen samen met je vrienden en slopers te zijn en 2018 mooi af te sluiten. Voor dit weekend geld: “Vrijheid is Blijheid”. Er zullen genoeg activiteiten zijn om het hele weekend (sportief) bezig te zijn, maar het is ook helemaal prima om lekker binnen een spelletje te doen. Natuurlijk zal er ook een groot kerstdiner plaatsvinden. Waar het is, houden we nog even geheim. We kunnen wel zeggen dat het in ieder geval een unieke locatie betreft;)

Nog even praktisch: 
Het weekend zal plaatsvinden van zaterdag 22 december tot en met maandag 24 december. We zullen zaterdag ochtend vroeg vertrekken vanuit en Delft en maandag zal je weer op tijd terug zijn zodat je bij je ouders kan eten. Aangezien de locatie nog geheim is kunnen we niet zeggen hoe laat je precies thuis bent, maar je kan, als het ov geen vertragingen heeft, om 14:30 op Utrecht centraal zijn.

De reis van en naar de locatie toe zal niet gezamenlijk zijn maar voor de mensen die zaterdag vroeg in de ochtend mee reizen en daar behoefte aan hebben zullen we groepstickets regelen voor de trein, meer informatie hierover zal volgen in een volgende mail wanneer je hebt ingeschreven.

Een aantal van de activiteiten die plaatsvinden tijdens dit weekend zijn optioneel, en een voor een deel hiervan zal ook een extra bijdrage gevraagd worden, meer informatie hier over zal ook later volgen.

De kosten zullen €75,- zijn. Dit is inclusief de kosten voor het het verblijf, eten en de gezelligheid tijdens het weekend maar de zonder de kosten voor het transport en sommige optionele activiteiten.

SCHRIJF JE NU IN VIA: https://goo.gl/forms/hLhJC1fxwflSLQZx1

Wat is de locatie!!! Vraag jij je dat ook al een tijdje af?? Check nu dit filmpje en raad maar raak

Voor vragen kan je mailen naar kerstweekend@slopend.com of een van ons aanspreken bij de training.

Met een luid: “Gezelligheid in overvloed”,
De Kerstweekendcommissie,
Jorgis, Dominique, Walter, Rene en Sjoerd (Berning)