30 mei 2019

Lustrumweekend “Expeditie Lustrum”

Datum en tijd
30 mei t/m 2 juni


Omschrijving

In het hemelvaartsweekend, van donderdag 30 mei tot en met zondag 2 juni, zal het eerste echte lustrumweekend plaatsvinden: Expeditie Lustrum! Tijdens deze 4 dagen zullen de deelnemers kilometers afleggen, spellen en puzzels tegenkomen, onder de sterren slapen en uitdagende opdrachten krijgen. Ben jij de Sloper die de meeste punten verdient en aan het eind van de tocht tot winnaar wordt uitgeroepen? Deze expeditie is voor iedereen: het is ook gewoon een gezellig weekend buiten met je mede-Slopers, waarbij er genoeg tijd is voor ontspanning en eigen invulling.

Om te kunnen testen of je voldoende motivatie, intelligentie en doorzettingsvermogen bezit, kun je je inschrijven door de volgende puzzel op te lossen:

De bonuspunten voor de eerste 10 inschrijvingen zijn inmiddels vergeven. Ben jij nu niet zo’n fanatieke puzzelaar maar wil je wel graag mee met het lustrumweekend? Niet getreurd! Je kunt je namelijk vanaf nu ook inschrijven door op onderstaande link te klikken:

KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN!

Hint: deze raket geeft je antwoorden!

Deadline voor inschrijven: 30 april
Kosten: maximaal 75 euro
Vertreklocatie: Delft

Verdere informatie over de locatie en invulling van het weekend valt onder de geheimhouding en blijft voorbehouden aan de deelnemers van de Expeditie. Benieuwd? Schrijf je in!

We hopen je te zien op 30 mei! Voor vragen kun je altijd mailen naar lustrumweekend@slopend.com of iemand van de commissie aanspreken. Antwoorden niet gegarandeerd.

De Lustrumweekendcommissie,
Irene, Joline, Karlijn, Niels, Ruben en Walter